Poll

Welke beach sport vind jij leuk?
Beach...

...Tennis?
...Volley?
...Voetbal?
...Rugby?
...Hockey?
...Handball?

Sponsors

Je kent ze vast wel... en anders ga je ze leren kennen, onze sponsors.

KIDS LODGE
KOPPERSSPORTS
DUNLOP
PETRINE VAN DE BUNT
SPORTDIETISTE JOLANDA DONKKIDS LODGE

Kids Lodge is een familiecentrum voor kinderen uit Houten van nul tot veertien jaar. Bij Kids Lodge bieden ze dagopvang, buitenschoolse opvang en vakantieopvang. Met het enthousiaste team staan ze dagelijks klaar om er samen met de kinderen een feestje van te maken.

Kids Lodge & Beach Houten

Super vinden we van de match met Kids Lodge! Met de fun-factor bij het evenement op 23 juni zit het wel goed!
Kids Lodge levert mooie speelmaterialen voor de kids. Ook de typische Kids Lodge-golfcar draagt bij:  een medewerker vanKids Lodge neemt passagiers mee in de car voor een ereronde rond de Rietplas. Hopelijk levert deze actie ook nog eens geld op voor ons goede doel: Fonds gehandicaptensport.


KOPPERSSPORTS.NL

Kopperssports.nl is een webshop met een breed assortiment sportartikelen. Op gebied van tennis, voetbal, handbal, volleybal, basketbal is er kleding en trainingsmateriaal te bestellen.

KOPPERSSPORTS & Beach Houten

Heel fris loopt het team erbij door de nieuwe shirts van Koppers. Bovendien is René Koppers een inside-Houtense sportieve ondernemer die breed meedenkt om de Beach Tennis-events te versterken. Proost op Kopperssports!


Dunlop: een lange tennishistorie
Dunlop bestaat meer dan een eeuw en is één van de oudste merken in de geschiedenis van de sport. Dunlop, vooral bekend om haar tennisrackets, domineert sinds jaar en dag de tennisballenmarkt.

Beach Houten & Dunlop Dunlop levert de beachpallets en ballen voor het beachtennis in Houten. De sponsoring is voor twee jaar.

Jij & Dunlop Denk je erover om zelf  beachtennismateriaal aan te schaffen. Voor startende beachtennissers is de Dunlop Proton of de Rainbow prima. De pallet is 320 gram, midsize. Speel met een stage 1 green bal. De Dunlopbal is een gasgevulde allround bal van goede kwaliteit rubber en vilt voor constante vluchteigenschappen (wel zo handig als het windstil is... Pallets zijn ook te koop bij Beach Houten, stuur een mail naar beachtennishouten@gmail.com als je meer info wilt.

www.dunlopsport.com

 

  Petrine van de Bunt
De horeca is tijdens het toernooi in goede handen bij Petrine. Van deze ervaren Houtense vakvrouw worden we blij.

'Beach Houten & Petrine. Speciaal voor Beach Houten maakt ze tijd vrij om haar oude-beroep als horeca-ondernemer uit te oefenen. Ze begeleidt scholieren die hun maatschappelijke stage ddoen en op deze manier kunnen proeven aan het horeca-vak. Voor onze deelnemers en bezoekers zijn er lekkere lunches en frisse drankjes verkrijgbaar. Voor de supporter: kom genieten van een lekkere processo aan de Rietplas! Njoy en geef fooi:-O. 


Sportdiëtiste Jolanda Donk

Al 10 jaar heeft Jolanda Donk haar praktijk in Houten. Vanuit haar kantoor in het Medisch Centrum Leebrug begeleidt ze mensen naar een gezonde leefstijl.    

Beach Houten & Jolanda.
Ook bij Beach Houten houden we van lekker eten & drinken. Van Jolanda leren we erbij na te denken. Zo zijn we nog beter in staat om tot topprestaties te komen ... hoeveel fun is dat!

http://dietistenpraktijkleebrug.praktijkinfo.nl/

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief:

Email:


Agenda

Er zijn geen agenda items aanwezig.