Poll

Welke beach sport vind jij leuk?
Beach...

...Tennis?
...Volley?
...Voetbal?
...Rugby?
...Hockey?
...Handball?

Over ons team

Heleen, Ellen, Petra, Dino, Petrine en Bob, Vincent,  Lilian, Mart, Gijs, Floor, Jesse, Daan, Naomi, Sam en Pim
 
énof het teamwerk is....

Heleen Veder is één van de twee initiatiefneemsters van het Beach Tennis in Houten. Heleen coördineert binnen BEACH HOUTEN de praktische en financiele zaken. Heleen heeft naast haar baan als procesregisseur (advies Wet verbetering Poortwachter) haar eigen onderneming op het gebeid van loopbaanadvies en coaching in de werksituatie. Haar drijfveer is plezier beleven aan sport.  Met haar energie en enthousiasme wil zij zich hardmaken om sport voor iedereen bereikbaar te maken.

Haar vertrekpunt is: "try before you die"

Ellen de Roos is de andere initiatiefneemster van het Beach Tennis in Houten. Ellen initieert binnen BEACH HOUTEN samenwerkingen met maatschappelijke en zakelijke partners en ze is verantwoordelijk voor het contentbeheer van de website.

Ellen is na verschillende sportopleidingen en- banen in de sport in 2008 begonnen als zelfstandig adviseur en trainer/coach op gebied van sportbeleid, sportstimulering en organisatieontwikkeling. Ze houdt zich al jaren actief bezig met de vragen: Hoe kunnen we sportverenigingen versterken? Hoe kan sport bijdragen aan verschillende uitdagingen?

Met haar kennis en inzet wil ze de komende tijd bijdragen aan de opstart en implementatie van beachsporten in Houten.

Haar vertrekpunt is:
"Zonder enthousiasme is alles gedoemd te mislukken."

Eline Veder, ervaren beachtennisser en trainer 
Eline Veder is als clinicleidster verbonden aan Beach Houten. Ze is Nederlands Kampioen Beachtennis 2008 en zus van initiatiefneemster Heleen Veder. Eline is werkzaam als docent lichamelijke opvoeding  bij het Rietveldcollege in Utrecht. Daarnaast is zij als fysiotherapeut verbonden aan de KNVB. Eline ziet Beach Tennis graag groter worden waardoor Nederland ook een waardige speler is op Europees niveau.

Haar vertrekpunt is: "Ontspanning door inspanning"


Petra Stuitje, organisatieteam Beach Houten
 
Petra Stuitje was in 2010 al vrijwilliger bij Beach Houten. Dat is haar zo goed bevallen, dat zij inmiddels als vaste kracht betrokken is bij de organisatie van het evenement.
Petra is trainer en adviseur op het gebied van communiceren en samenwerken met behulp van allerhande (sociale) media. Sinds enkele jaren tennist zij met veel plezier. Ze wil graag inzetten om een sportieve en gezellige Beachtennis-dagen voor jong en oud te organiseren.

Haar vertrekpunt is: “Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.”
 

Annet Knot, adviseur Beach Houten

Annet is onze juridische luis in de pels. Met haar vlijmscherpe observaties geeft ze haar gevraagde en ongevraagde adviezen over alle P's van Beach Houten. We houden van de pittige ingredienten die we met Annet in huis hebben!

Vincent Verhulst, duizend-dingen-man Beach Houten

Onze fitte Vincent is overal voor in. Of het nu gaat om t werven van Heemlandse stagiaires voor Beach Houten, het opzetten van 6 beachvelden of het ontwerpen van eventposter. De van oorsprong planoloog draait nergens zijn handen voor om.   

Petrine van de Bunt, organisatieteam beach Houten

Van Cateraar tot Allrounder. Petrine is van de partij vooraf, tijdens en na activiteiten. Met haar pro-actieve en positieve ondernemende inzichten veriijkt ze Beach Houten vanaf het eerste uur. 

Lilian van den Berg, support Beach Houten

Binnen het team is ze klankbord voor de organisatie. Lilian is vrijetijdswetenschapper en werkte in verschillende functies in de sport. Zij werkte als consulent bij de Nederlandse Badminton Bond als consulent, verantwoordelijk voor verenigingsondersteuning en opleidingen voor vrijwilligers en technisch kader. Ruim 5 jaar geleden heeft Lilian de overstap gemaakt naar Onbeperkt Sportief (voorheen Gehandicaptensport Nederland), een organisatie die zich richt op sport voor mensen met een handicap. 
 
Haar uitgangspunt is dat iedereen zijn leven inricht naar zijn eigen zin.

Heemlanders 2014
Christiaan, Thijs, Sylas maar ook Olaf, Jorn, Sven en Jos hebben hun steentje bijgedragen aan Beach Tennis in Houten. Via hun maatschappelijke stage helepen ze bij de promotie en organisatie.

Heemlanders 2013
Jesse, Pim, Daan, Sam en Naomi dragen dit jaar bij aan de promotie, horeca en wedstrijdleiding op 22 juni.

2010
2e jaars: Nino, Anh, Tommie, Niels
Nino Zijderveld zit op de Heemlanden. In 2010 heeft hij meegeholpen bij de organisatie van het eerste beachtennis toernooi in Houten. Als DJ Nini stond hij samen met Anh Mai achter de draaitafel en regelde de muziek en het geluid. Hij vond het erg leuk om te doen en blijft daarom trouw supporter van Beach Houten.

Tommie van der Teems
ontdekte Beach Houten in 2010 en is sindsdien fan! Het hoogtepunt in 2010 was toch wel het meewerken tijdens het NK in Scheveningen. Gelukkig is hij ook trots op zijn Beach Houten shirt en trekt hem graag aan bij alle acties en activiteiten waar hij helpt en vaak ook nog even een filmpje van maakt.

2011 en 2012
Studenten: Roel, Yoni, Lisa, Marck, Robbert, Fedor, Milo, Chenar
Beach tennis? Nooit van gehoord. We willen ons best inzetten want wat we horen van het evenement klinkt het goed!
Roel Vos is 17 jaar en komt uit Houten. Hij is sinds winter 2011 in aanraking gekomen met Beach Houten. “Voorheen had ik eigenlijk nog nooit van beach tennis gehoord, maar nu ik Beach Houten heb gevonden, lijkt het mij een hele leuke sport! Ik loop nu dan ook stage bij Beach Houten, zodat ik mij helemaal kan gaan inzetten voor een super evenement. Ik help mee met allerlei dingen, van opbouwen tot afbreken. Dit jaar ben ik nieuw, maar het wordt zeker niet de laatste keer dat ik mij inzet voor dit evenement!”

Sinone is 15 jaar en kom uit Schalkwijk.  Ze is met Beach Houten in aanraking gekomen in de lente van 2011. "Ik vind het leuk om te helpen bij de organisatie van evenementen en dit evenement doe ik tijdens mijn stage. Ik ben net als Roel,Lisa,Marcelle en Heike dit jaar nieuw maar zal volgend jaar waarschijnlijk ook weer bij zijn!"

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief:

Email:


Agenda

Er zijn geen agenda items aanwezig.