Poll

Welke beach sport vind jij leuk?
Beach...

...Tennis?
...Volley?
...Voetbal?
...Rugby?
...Hockey?
...Handball?

Maatschappelijke partners

Mashouten.nl
Houtense jongeren leveren via hun maatschappelijke stage tijdens hun schooltijd een onbetaalde bijdrage aan de samenleving. Mashouten.nl is de organisatie die de 'matches' coördineert.
Mashouten.nl zet zich in om jongeren van het Wellantcollege en de Heemlanden te interesseren om mee te helpen bij de organisatie van Beachtennis. www.mashouten.nl

Tennisverenigingen in Houten
TC Houten, TV De Doordraaiers en Atalanta: deze mooie tennisverenigingen in Houten werken mee aan de verdere promotie van beachtennis. TC Houten facilieert ons met het toernooipakket. Atalanta zet haar beste spelers in voor demo-wedstrijden. Zo speelde oud A-speelster Stehpanie Rottier van Atalanta op 't Oude Dorp en gaf het eerste team een demo op het stadstrand in 2013.. Alle clubs maken promotie voor het toernooi aan de Rietplas!

Volleybalverenigingen in Houten

In de volleybalverigingen Taurus en VC Houten hebben we supporters gevonden. Dankzij Taurus konden we lesgeven aan scholieren van Wellant. Van VC Houten lenen we het beachveld voor het toernooi of een clinic aan bijv. het docententam van OBS De Plantage. We gaan ook nog eens samen trainen @ Rietplas op vrijdagavond.

Van Houten & Co (voorheen Stichting Enter)

Het ontwikkelen van sport- en beweegaanbod in de wijk, voor Houtense
jeugd, is een belangrijk speerpunt voor Van Houten & Co. Behalve sportief bezig zijn is ook het sociale aspect aanwezig: elkaar ontmoeten in een ontspannen omgeving! Van Houten & Co faciliteert Beach Houten met diverse materialen. www.vanhoutenenco.nl

Viveste
Viveste is een woningcorporatie met ongeveer 5000 huurwoningen in Houten en omgeving. Wij willen goede, betaalbare woningen bieden in een prettige leefomgeving. Viveste geeft inhoud aan meer wonen.
Viveste steunt Beach Houten met een financiële bijdrage. www.viveste.nl

Onze lieve vrouwen broederschap
Dankzij een bijdrage van dit mooie Houtense fonds konden we 2 beach-tennis netten aanschaffen met belijning.We kregen ook een EHBO-kist van het broederschap.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief:

Email:


Agenda

Er zijn geen agenda items aanwezig.